Levering

Wij streven ernaar om alle bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur bij ons binnen zijn, de volgende werkdag te laten bezorgen. Ook naar België worden pakketten dezelfde werkdag verzonden. Plaats je je bestelling in het weekend dan wordt de bestelling op maandag verwerkt en vindt bezorging op dinsdag plaats; als de maandag een feestdag is, dan de dag erop.

Verzendkosten

De verzendkosten van je bestelling bedragen € 4,95. Voor bestellingen vanaf totaal € 75,- worden geen verzendkosten gerekend. 

Verzendwijze

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Pakketjes die klein genoeg zijn gaan via de brievenbus, grotere pakketten worden door de postbode aangeboden. Op zondag en maandag vindt door PostNL geen bezorging plaats.
In de meeste gevallen verzendt PostNL een bericht van bestelling naar het adres dat je opgaf; je kunt ook een PostNL afhaalpunt opgeven. De postbode doet twee pogingen om het pakket te leveren. Bij aflevering van het pakket zal de bezorger vragen om een handtekening. Als je beide keren niet thuis bent laat de postbode een bericht achter in de brievenbus, met daarop het verzoek het pakket op te halen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. 
Goodfibrations kent het PostNL barcodenummer van de verzending en met dat nummer kan de geplande bestelling achterhaald worden op: http://www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace.

Afhalen in Utrecht?

Als je je bestelling in Utrecht op wilt halen, kan dat ook. Stuur even een bericht naar: info@goodfibrations.nl.  We spreken dan af wanneer je kunt langskomen en je hoeft uiteraard geen verzendkosten te betalen. Ons adres is: Vinkenburgstraat 46, 3512 AB Utrecht.