Ruilen, Retourneren en Afhalen in Utrecht

Retourneren

Is het artikel toch niet helemaal wat je in gedachten had? Geen probleem. Bij online aankopen heb je 14 dagen de tijd om een artikel terug te sturen. Het artikel mag niet gebruikt of gedragen zijn (kleding mag uiteraard wel gepast worden) en de labels moeten nog bevestigd zijn.

Als je een artikel terug wilt sturen, ontvangen we graag een e-mail van je via: info@goodfibrations.nl

Je krijgt van ons een ontvangstbevestiging en vervolgens kun je het artikel terugsturen naar:

Goodfibrations
Vinkenburgstraat 46
3512 AB  Utrecht

In lijn met de wettelijke verplichting storten we het aankoopbedrag plus de eventuele verzendkosten terug op je rekening. Dit doen we binnen 5 werkdagen. De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Bestond je bestelling uit meerdere artikelen en stuur je slechts een deel van je bestelling terug? Dan zijn de eventuele verzendkosten voor eigen rekening.

Ruilen

Wil je een artikel ruilen tegen een andere maat, kleur of een ander artikel? Dan nemen wij de kosten voor het terugsturen en het toesturen van je ruilbestelling voor onze rekening.

Afhalen of terugbrengen in Utrecht?

Als je je bestelling in Utrecht op wilt halen, kan dat ook. Stuur even een bericht naar: info@goodfibrations.nl.  We spreken dan af wanneer je kunt langskomen en je hoeft uiteraard geen verzendkosten te betalen. 


Privacy statement

Wij gaan uiteraard zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. De informatie die je verstrekt gebruiken wij uitsluitend voor onze administratie en correspondentie met jou, en zal nooit zonder jouw toestemming aan derden worden verstrekt. We werken met versleuteling van persoonlijke gegevens en onze betaalpartner Sisow verzorgt de online transacties met het hoogst mogelijke beveiligingsniveau.

Zie verder de Algemene Voorwaarden