RAINS

In het hart van Kopenhagen vind je RAINS. De Deense fabrikant van high-quality rainwear:"Defying Danish Weather since 2012".

RAINS volgt geen seizoenen, trends of tijd. "RAINS creëert originele producten ontworpen vanuit onze spontane kijk op het leven. We volgen de ideëen die in ons hoofd opkomen en dat wat onze nieuwsgierigheid vangt. Van het idee tot het uiteindelijke ontwerp, elk onderdeel van het productieproces moet voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van rainwear. Zij het de duurzaamheid of optimum performance. Kwaliteit is on the top of our minds".

Het Ecotex-100 certificaat garandeert dat RAINS schoon is geproduceerd en er geen schadelijk stoffen in zitten. RAINS maakt haar producten 50% van gerecycled materiaal (PET-flessen) en 50% andere ook minder schadelijke materialen (PU-rubber). Men streeft ernaar steeds meer gerecycled materiaal te gebruiken. RAINS is dus goed het milieu, voor energiebesparing en CO2-reductie.

Passie, hart, spontaniteit en instinct zijn cruciaal voor de ontwikkeling van het bedrijf. RAINS zal er alles aan doen om jou de mooiste en meest praktische rainwear te bieden. We kennen allemaal het gevoel van drijfnat thuiskomen omdat we nooit de perfecte raincoat kunnen vinden die mee kan in onze moderne lifestyle… Wat RAINS hoopt te doen is een einde aan dit scenario maken, door rainwear 'fashionable' te maken! 
 
   Promotiefilmpje van RAINS: