Elements of Freedom is een duurzaam modelabel dat snel groeit sinds de introductie in 2014 op de Nederlandse en Belgische markt. De eigen stijl van het label kan omschreven worden als casual chic met een stoere twist. Maar belangrijker is dat vrouwen met verschillende stijlen de kleding kunnen dragen en combineren. Tijdloze designs voor thuis, op je werk, in de stad of de natuur, een etentje of een feestje. Mooie eerlijke kleding die heerlijk zit. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan de pasvorm en de kwaliteit van de stoffen. De stoffen zijn zacht, soepel en zoveel mogelijk van natuurlijke, ademende materialen. Elements of Freedom is perfect voor de vrouw die zichzelf is, gevoel voor vrijheid heeft en bewust haar eigen keuzes maakt.

 

Elements of Freedom staat voor duurzaam. De collecties worden in Amsterdam ontworpen en ontwikkeld. De productie vindt plaats in Europa onder goede werkomstandigheden.
Zie Elements of Freedom bij Goodfibrations.

Binnenkort presenteren wij de lente-/zomercollectie 2016, die zich typeert door het gebruik van basiskleuren in combinatie met bijzondere en vrolijke prints van bloemen, palmbladeren, stippen en strepen. Blauw en indigo zijn de basiskleuren, afgewisseld met vrolijke kleuren zoals groen en rood en de tinten zwart, wit en naturel. Fijne natuurlijke stoffen zoals linnen, katoen en viscose voeren de boventoon. In de collectie vind je onder andere mooie soepel vallende casual tops, heerlijke lange jurken voor de echte zomerse dagen, lentejurkjes met ¾ mouw, sportieve en feestelijke jurkjes. Een stoere jas van gecoate stof en easy vallende vestjassen in groen en turquoise. Kortom: alle ingrediënten voor een frisse zomerlook.