Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling op Goodfibrations.nl?

Stap 1
Selecteer het artikel van je keuze en klik na het kiezen van de maat, kleur en de hoeveelheid op de knop ‘In winkelwagen’.

Stap 2
Klik op de knop ‘Afrekenen’ (of op de knop ‘Verder winkelen’ wanneer je nog rond wilt kijken in de shop / meer artikelen wilt bestellen).

Stap 3
Voer eventueel een kortingscode in als je er één hebt of klik op de knop ‘Kortingsbon gebruiken’.

Stap 4
Vul je e-mailadres en wachtwoord in om je factuur- en aflevergegevens op te halen. Je kunt ook het dichtsbijzijnde PostNL punt daarvoor opgeven. Als je voor het eerst bestelt op Goodfibrations.nl, vul dan je gegevens in. Wil je je bestelling afhalen? Dat kan ook, stuur ons dan een bericht op info@goodfibrations.nl.

Stap 5
Wijzig, indien van toepassing, je factuur- en/of aflevergegevens en klip op ‘Volgende stap’.

Stap 6
Controleer de bestelling en klik op ‘Bestellen’ om je order te bevestigen en naar het betalingsscherm te gaan.

Stap 7
Geef aan of je kiest voor betalen met 'iDEAL', 'Mister Cash' (Belgie) of 'achteraf betalen' en klik op ‘Afrekenen’. Vul hierna de gevraagde gegevens in.

Stap 8
Na afronding van de betaling ontvang je een e-mail ter bevestiging van je bestelling. U komt daarna weer in de webshop.

Cadeaubon

U kunt u ook een cadeaubon bij ons kopen voor 15, 25 en 50 euro; u kunt dan aan iemand anders een mooie kaart met een code cadeau geven, die daarmee voor een bepaald bedrag bij ons kleding en/of accessoires kan bestellen. U kunt die hier bestellen, of stuur een verzoek naar info@goodfibrations.nl of bel 030-2936425.